SHINE YA (SY-KN95) ZLOŽLJIVA MASKA (RESPIRATOR) 1 kos

2.00 

SHINE YA (SY-KN95) ZLOŽLJIVA MASKA.

Učinkovita zaščita pred virusi, PM2.5; kemikalijami, prašnimi delci, cvetnim prahom, itd.

 • Učinkovit filter do 95%;
 • Filtrira 95% delcev od 0.3 mikrona;
 • Udoben 3D dizajn;
 • Popolna zaščita/tesno prilegajoči;
 • Enostavno dihanje/nizka odpornost vdihavanja.

Navodila za uporabo:

 1. Predhodno raztegnite trakove in razširite masko.
 2. Dihalnik (respirator) postavite pod brado z ustnikom navzgor. Potegnite elastično ušesno zanko za ušesa in prilagodite masko, da se boste počutili dobro.
 3. Konice prstov iz obeh rok položite na vrh kovinskega nosnika. Z obema rokama oblikujte območje nosu v obliki nosu s potiskanjem navznoter, medtem, ko s prstom premikate po obeh straneh nosnika.
 4. Obe roki postavite nad respirator in naglo izdihnite, da preverite ali se je respirator obrnil. Če zrak teče okoli nosu, nastavite nosnik, kot je opisano v koraku 3. Če zrak pušča na robovih respiratorja privijte trakove nazaj ob straneh glave.

OPOZORILA:

 1. Ne spreminjajte, ne perite/umivajte respiratorja;
 2. Ne delite ali ponovno uporabljajte respiratorja;
 3. Ločena je notranja in zunanja plast respiratorja (LOGO KN95-zunanja stran) postavite dihalnik pod brado z ustnikom navzgor.
 4. Pred in po uporabi respiratorja si temeljito umijte roke. Dodatno očistite roke, če ste se dotikali maske, medtem, ko ste nosili respirator.

Maske model XY-FM01 imajo certifikat, pakirane so po 50 kosov v škatli. Maske so izdelane po standardih za katere veljajo določbe uredbe (EU) 2016/425. Klasifikacija: FFP1 NR D, EN 149:2001 + A1:2009. Proizvodnja: ZhangJiaGang Shine Ya Sanitary Products Co. LTD.              

Datum izdelave: 04/2020. Rok uporabe: 2 leti.  Poreklo: Kitajska. Distributer: GALLIA, Tjaša Ošlak, s.p., Novi trg 20, 3000 Celje, Slovenija. Kontakt: info@beautytime.si, spletna trgovina: www.beautytime.si.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SHINE YA (SY-KN95) ZLOŽLJIVA MASKA (RESPIRATOR) 1 kos”