BEAUTY TIME KOZMETIČNI SALON

V izjemno lepem kozmetičnem salonu Beauty Time vas čaka razvajanje z negovalno – dekorativno linijo DELFY COSMETIS in dekorativno linijo CHELSEA BEAUTIQUE, h katerima se ob bok postavlja vrhunska ameriška negovalna kozmetika DERMALOGICA.
Dermalogica v kozmetiki predstavlja pravo revolucijo na področju profesionalne nege kože. Je naravna linija preparatov za nego obraza in telesa, z več kot dvajsetletno tradicijo, ki ji zaupa velik krog uporabnikov v Združenih državah Amerike in po celem svetu. Prepričani smo, da bo osvojila tudi srca Celjank in Celjanov!
Poleg omenjene nege obraza vam v salonu nudijo kisikovo terapijo obraza, green peel – zeliščni piling, manikiro, gel nohti na naravno dolžino nohta, permanentno lakiranje nohtov (gelish), SPA manikiro, parafinsko terapijo, estetsko pedikuro, depilacije, oblikovanje telesa, limfno drenažo (medicinsko presoterapijo), laminacijo obrvi, keratinsko vihanje trrpalnic, barvanje obrvi in trepalnic, spray tan – teniranje telesa ter ličenje.
Prav tako so v salonu na prodaj vsi kozmetični izdelki vseh treh linij – DELFY COSMETICS, CHELSEA BEAUTIQUE in DERMALOGICA.
V salonu BEAUTY TIME se za vsako stranko izjemno potrudijo in ji namenijo vrhunske storitve po zelo ugodnih cenah.
Po obisku salona BEAUTY TIME, se boste počutili kot prerojeni! Pričakuje vas tandem Beauty Time. Vrata salona so vam vedno odprta in vsaka stranka je zelo cenjena in dobrodošla!

Spremljajte nas na Facebook-u: Beauty Time in Instagramu-u: beauty_time_celje.

BEAUTY TIME KOZMETIČNI SALON
Stanetova ulica 2
3000 Celje
031 848 848
info@beautytime.si

CENIK STORITEV